Νοσηλεία κατ' οίκον,
Ιωάννινα και Βόρεια Ελλάδα.

Πλεονεκτήματα της νοσηλείας κατ' οίκον.

Η ομάδα μας δρώντας υποστηρικτικά προς τους ιατρούς της πόλης σας έρχονται αντιμέτωποι με την ανάγκη νοσηλείας κατ’ οίκον. Τη φροντίδα των ασθενών επιμελείται εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με το θεράποντα ιατρό.

Ο ασθενής:

1- Βρίσκεται σε οικείο χώρο και έχει στη διάθεσή του όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται ο
γιατρός του για να τον βοηθήσει να αναρρώσει.

2- Ο προσωπικός του ιατρός (θεράπων ή νοσοκομειακός) καθορίζει την θεραπεία

3- Αποφεύγει μετακινήσεις, ταλαιπωρία και αναμονή σε ουρές.

4- Μειώνει δραστικά τις πιθανότητες για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

5- Απολαμβάνει εξειδικευμένη φροντίδα στο χώρο του, με σεβασμό και διακριτικότητα και κοντά στα δικά του αγαπημένα πρόσωπα.

6. Γνωρίζει από πριν, λεπτομερώς, το κόστος των υπηρεσιών που χρειάζεται


Ιατρική παρακολούθηση.

Κατά τη νοσηλεία στο σπίτι είναι πολύ σημαντική η επίβλεψη από ιατρό ο οποίος θα παρακολουθεί την πορεία αποκατάστασης του ασθενούς. Η εταιρία μας μπορεί να οργανώσει επισκέψεις ιατρού της κατάλληλης ειδικότητας ο οποίος και θα επιβλέπει την εξέλιξη της υγείας του ασθενούς. Σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό θα φροντίζει για τη συστηματική παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών του ασθενούς, τη προσεκτική τήρηση της θεραπευτικής αγωγής και θα επεμβαίνει όπου χρίζει ιατρικής φροντίδας. Ο ιατρός θα είναι επίσης υπεύθυνος για τη καταγραφή του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη μελλοντική ενημέρωση άλλων ιατρών και νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Επικοινωνία

34 Ναπολέοντος Zέρβα, Ιωάννινα

Επικοινωνία

Top